Hvilke muligheter gir denne avtalen med Kontor Partner AS leger som er medlemmer av PM innkjøpssamarbeid?

Kontorpartner er en ledende leverandør innen profesjonelle dokumentløsninger for alle virksomheter og kontorstørrelser. Med det ledende fabrikatet Konica Minolta så garanterer vi driftssikre kvalitetsprodukter til særdeles gunstige priser. Medlemmer av PM innkjøpssamarbeid får via sitt medlemsskap tilgang til produkter tilpasset kontorets behov til gunstige betingelser. Produktene leveres med et kvalifisert system for service og vedlikehold som garanterer responstid og oppetid fra en lokal leverandør. Legene skal nå slippe å bekymre seg for at kopi – Printer – Skanner ikke fungerer som den skal på kontoret

 

Hvorfor velger bedrifter Kontor Partner AS / Konica Minolta som leverandør i dag?

Visjonen til kontorpartner og andre lokale forhandlere av konica Minolta sine Multifunksjonelle løsninger er det å være best på service og support. Kundene velger deres produkter med bakgrunn i et ønske om gode og stabile produkter til riktig pris sammen med en leverandør som sikrer god rask service ved behov.

Konica Minolta sine produkter er også klare for fremtidige utfordringer og krav til sikkerhet og personvern. Konica Minolta sine forhandlere over hele Norge ønsker også være en fremtidig samarbeidspartner for å finne riktige løsninger til enhver tid.

Hva kan medlemmer forvente innen service og produktkunnskap?

Alle kontorer kan forvente førsteklasses support uavhengig av størrelse på kontoret eller maskintype. Om Legekontoret har en liten løsning levert eller en større Multifunksjonell løsning på kontoret så garanterer vi 4 timer responstid om den installerte løsningen ikke fungerer. Dette skal sikre legene om at dokumentflyten innen kopi-Print-Skanning blir levert og support av en profesjonell partner.

Kort om Kontor Partner AS:

– Lokasjon Telemark / Vestfold / Aust Agder
– Lokale eiere
– leverandør av Konica Minolta Multifunksjonsmaskiner
– leverandør av Helautomatiske kaffemaskiner
– Omsetning 26 mill
– etbl. 2010
– Ansatte har jobbet med Konica Minolta siden slutten av 1990 tallet
– eget serviceapparat
– 7 ansatte