Hvilke muligheter gir denne avtalen med Kinnarps AS leger som er medlemmer av PM innkjøpssamarbeid?

I innkjøpsavtalen med Kinnarps AS har medlemmene fått tilgang på et stort og variert sortiment innen interiør og arbeidsplassløsninger til kontorer og offentlige miljøer. Høy kvalitet og lav miljøbelastning markerer hele kjeden - fra råmateriale til ferdig løsninger for arbeidsområdet.

Hvorfor velger bedrifter Kinnarps AS som leverandør i dag?

Kinnarps er en av Europas største produsenter av møbler til Helse og Kontor. Vi har et stort fokus på design, ergonomi, miljø og kvalitet. Dette er alle grunner til at kundene velger oss som samarbeidspartner, når de skal innredde arbeidsplasser som skaper trivsel og velvære for brukerne av møblene våre.

Hva kan medlemmer forvente innen service og produktkunnskap?

Vi har dedikerte rådgivere som om nødvendig kommer ut til medlemmet , og sammen med de finner en god løsning. Alle rådgiverne har god kompetanse innen ergonomi, lys og akustikk.  Når rådgiverne skriver tilbud til kunden kan møbleringsløsning etter behov skisseres i 2D/3D

Kort om Kinnarps AS:

I Norge er vi tilstede i hele landet med lokale kontorer fra Kristiansand til Kirkenes. Vi har 31 lokasjoner fordelt over hele landet.  Vi er ca 2500 ansatte internasjonalt, hvorav 170 i Norge.

Kinnarps er familieeid, og all produksjon foregår i Sverige.