LAGRING AV PASIENTDATA I AZURE.

Har du sikret dine data og pasientdata? Med Azure Online Backup blir backup enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å installere vår backupklient. Vi sørger for at alt er sikkert og helautomatisk

SIKRE KRITISK DATA UANSETT HVOR DE ER LAGRET

Bedrifters data og applikasjoner kan være lagret både på servere, klienter og i skyen. Med Azure Backup beskytter du kritiske programmer som SharePoint, Exchange og SQL Server, filer og mapper, Windows-servere/klienter og virtuelle maskiner.

Nedenfor ser du et par enkle priseksempler på hva det kan koste med Azure Backup, og vi hjelper deg gjerne med både spørsmål og uforpliktende pristilbud. Du kan også lese mer på Microsofts egen side med detaljert beskrivelse og priskalkulator for tjenesten her.

HVA ER AZURE BACKUP?

Azure Backup er en enkel og kostnadseffektiv løsning med sikkerhetskopiering som en tjeneste som utvider prøvde og allerede klarerte verktøy lokalt med mange og kraftige verktøy i skyen. Den gir beskyttelse for kundenes data uansett hvor det er: i bedriftens datasenter, i eksterne kontorer og filialer, eller i den offentlige skyen. Samtidig er den sensitiv for de unike kravene disse scenariene utgjør. Azure Backup, nå i en sømløs portalerfaring med Azure Site Recovery, har minimalt vedlikehold og maksimal kostnadseffektivitet, konsistente verktøy for ekstern sikkerhetskopiering og operasjonell gjenoppretting, og enhetlig programtilgjengelighet og databeskyttelse.